Spartan League 2016

Benvolguts a la Spartan League 2016

Aquesta temporada estrenem la Spartan League, una lliga interna entre tots els equips de les categories base del Club per seguir en forma desprès de la finalització de les competicions catalanes i nacionals entre els mesos de maig i juny.

A la dreta trobaràs enllaços per les pàgines de cada lliga: Pre-benjamí & Benjamí, Aleví & Infantil i Juvenil Ironman. Fes click per veure més informació sobre la composició d’equips, horaris, resultats i classificacions.

Els Play-Offs de les tres lligues es realitzaran el dia 25 de Juny (últim cap de setmana de la temporada).

Hi haurà premis molt especials pels equips guanyadors de les tres lligues! Estas preparat? 

Normativa

  • Les normes utilitzades a la Spartan League son les mateixes que el reglament de la Federació Catalana de Patinatge
  • Els partits es jugaran en dues parts de 18 minuts amb un descans de 5 minuts
  • En cas d’empat es llençaran 3 penals per decidir el guanyador
  • Tots els jugadors hauran de portar les samarretes blanca i negra del Club a cada partit. En principi, l’equip local sempre anirà de blanc
  • Els jugadors poden pujar a la lliga immediatament superior dins de l’equip del seu mateix color. Per exemple, un jugador de l’equip verd de la lliga Pre-Benjamí & Benjamí pot pujar a l’equip verd de la lliga Aleví & Infantil. En cap cas pot pujar a un equip de la lliga superior d’un altre color

 

L'organització

Els encarregats d’entrenar, arbitrar i fer la tasca d’anotador seran els Juvenils del Club. Totes aquestes tasques estaran supervisades per entrenadors federats del Cent Patins i delegats dels equips federats durant totes les jornades.

Volem dur a terme aquesta iniciativa perquè creiem que serà beneficiós en molts aspectes pels nostres jugadors. La realització d’aquestes tasques son una bona manera de que els jugadors de la base assumeixin tasques amb responsabilitat i tinguin una experiència en primera persona de l’esforç i dedicació que suposa entrenar, arbitrar i fer d’anotador.

Els responsables de supervisar el desenvolupament de la Spartan League així com d’assegurar el bon funcionament dels equips son els següents:

7 de Maig Lluis
14 de Maig Nacho
21 de Maig Ainhoa
28 de Maig Ainhoa
4 de Juny Albert
11 de Juny Xavi
18 de Juny Marcos
Playoff Marcos