Patinatge en línia per Adults

Informació General

L’activitat de patinatge va dirigida a persones majors de 18 anys que volen aprendre a patinar en línia i iniciar-se en l’esport del hockey línia. L’objectiu de les classes és aprendre tècniques que permetin practicar el patinatge al carrer amb seguretat mitjançant exercisis pràctics on s’inclouen d’entre altres, petits jocs de hockey línia. Durant l’activitat, el Club proveïrà el material necessari per a realizar le classe excepte els patins en línia i les proteccions de cada participant. Les classes es realitzen en una pista especial per l’aprenentatge i amb monitors amb més de 10 anys d’experiència sobre rodes.

Les classes es realitzen cada dimarts de 20.30 a 21:45 al CEIP Maria Montessori i cada divendres de 19:45 a 21:00 a la pista Francesc Calvo.

L’activitat comença el 4 de Setembre de 2018 i finalitza el 27 de Juny de 2019.

Durant el mes de Juliol no hi haurà activitat de patinatge.

La monitora de l’activitat es l’Ainhoa Merino, jugadora de l’equip Elit de Hockey Línia del Cent Patins i internacional amb la selecció espanyola de Hockey Línia.

Vull apuntar-me

Preus

Matricula (inici temporada i assegurança) 53 €
1 dia/setmana Socis 22 €
2 dies/setmana Socis 27 €
1 dia/setmana No Socis 35 €
2 dies/setmana No Socis 40 €
Quota anual de soci 53 €

 

+Info Socis

Els nostres patinadors

Preguntes Freqüents

Que m'ensenyaran a les classes?

L’objectiu principal de les classes de patinatge en línia és ensenyar les tècniques per dominar els patins en línia i poder gaudir del patinatge amb seguretat al carrer.

Les tècniques explicades inclouen equilibri, frenades, girs, preparació de caigudes, etc.

Els monitors s’encarregaran d’ensenyar-te aquests conceptes amb jocs i exercicis que et permetran aprendre mentre et diverteixes i gaudeixes dels patins en companyia.

Com puc apuntar-me?

Per apuntar-te cal que omplis el formulari fent click al següent enllaç:

Vull apuntar-me

Un cop rebem el formulari, ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic per demanar-te les dades que faltin i finalitzar la inscripció.

Quin és el nivell mínim per començar a patinar?

No cal cap nivell mínim per començar a patinar. Pots venir a les classes sense haver-te posat mai els patins, els nostres monitors t’ajudaran a tenir les primeres experiències sobre rodes amb seguretat. A més, les nostres instal·lacions estan dotades de tanques de seguretat a tot el perímetre de la pista, són molt útils al començament per patinar amb un recolzament.
Et sorprendràs de la rapidesa en que podràs gaudir del patinatge de forma autònoma!
Si tens un nivell més avançat les classes també et serviran. Els nostres monitors tenen més de 15 anys d’experiència sobre rodes i et ensenyar tècniques més avançades de patinatge.

Per quines edats va dirigida l'activitat?

L’edat mínima de l’activitat és de 18 anys. No hi ha edat màxima, qualsevol edat és bona per començar a patinar!

Puc començar amb la modalitat d'un dia i desprès passar-me a dos si m'agrada?

I tant. Només cal que ens enviïs un mail a secretaria@centpatins.com quan vulguis fer el canvi. Nosaltres ens encarregarem de la resta.

Feu sortides pel carrer?

Les classes es fan majoritàriament a la instal·lació. No obstant, quan arriba el bon temps es poden organitzar sortides en hores de classe si el grup ho desitja.

També el grup de patinadors surt a patinar alguns caps de setmana per Barcelona, anima’t!

Que passa si tinc un accident mentre patino?

Tots els membres de l’activitat estan assegurats en cas d’accident. Si tens algun accident durant les classes i has d’acudir a un centre mèdic, només cal que ens ho notifiquis per a poder fer una declaració d’accident.