Patinatge en línia per Adults

Informació General

L’activitat de patinatge va dirigida a persones majors de 18 anys que volen aprendre a patinar en línia i iniciar-se en l’esport de l’hoquei línia. L’objectiu de les classes és aprendre tècniques que permetin practicar el patinatge al carrer amb seguretat mitjançant exercisis pràctics on s’inclouen d’entre altres, petits jocs de hoquei línia.

Les classes es realitzen cada divendres de 19:20 a 20:20 a la pista Francesc Calvo.

L’activitat comença el 4 de Septembre de 2020 i finalitza el 26 de Juny de 2021.

La monitora de l’activitat es la Judit Pareja & Alejandra Vallejo, jugadora de l’equip Elit de Hockey Línia del Cent Patins i internacional amb la selecció espanyola de Hockey Línia.

Vull apuntar-me

 

Preus

Matricula (inici temporada i assegurança) 53 €
1 dia/setmana Socis 22 €
1 dia/setmana No Socis 35 €
Quota anual de soci 60 €
   
   

 

+Info Socis

Preguntes Freqüents

Què necessito per fer l'activitat?

Tots els participants necessitaran uns patins en línia, en cas de no tenir-ne preguntar primer al club per saber si tenen uns disponibles per deixar.

En cas de les proteccions (casc, colzeres i canyelleres) el club té més proteccions per deixar però no podem garantir que tinguem per a tots els participants.

Què aprenem a les classes?

L’objectiu principal de les classes de patinatge en línia és ensenyar les tècniques per dominar els patins en línia i poder gaudir del patinatge amb seguretat al carrer.

Les tècniques explicades inclouen equilibri, frenades, girs, preparació de caigudes, etc.

Els monitors s’encarregaran d’ensenyar-te aquests conceptes amb jocs i exercicis que et permetran aprendre mentre et diverteixes i gaudeixes dels patins en companyia.

Com puc apuntar-me?

Per apuntar-te cal que omplis el formulari fent click al següent enllaç:

Vull apuntar-me

Un cop rebem el formulari, ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic per demanar-te les dades que faltin i finalitzar la inscripció.

Quin és el nivell mínim per començar a patinar?

No cal cap nivell mínim per començar a patinar. Pots venir a les classes sense haver-te posat mai els patins, els nostres monitors t’ajudaran a tenir les primeres experiències sobre rodes amb seguretat. A més, les nostres instal·lacions estan dotades de tanques de seguretat a tot el perímetre de la pista, són molt útils al començament per patinar amb un recolzament.
Et sorprendràs de la rapidesa en que podràs gaudir del patinatge de forma autònoma!
Si tens un nivell més avançat les classes també et serviran. Els nostres monitors tenen més de 15 anys d’experiència sobre rodes i et ensenyar tècniques més avançades de patinatge.

Per quines edats va dirigida l'activitat?

L’edat mínima de l’activitat és de 18 anys. No hi ha edat màxima, qualsevol edat és bona per començar a patinar!

Puc començar amb la modalitat d'un dia i desprès passar-me a dos si m'agrada?

I tant. Només cal que ens enviïs un mail a secretaria@centpatins.com quan vulguis fer el canvi. Nosaltres ens encarregarem de la resta.

Feu sortides pel carrer?

Les classes es fan majoritàriament a la instal·lació. No obstant, quan arriba el bon temps es poden organitzar sortides en hores de classe si el grup ho desitja.

També el grup de patinadors surt a patinar alguns caps de setmana per Barcelona, anima’t!

Que passa si tinc un accident mentre patino?

Tots els membres de l’activitat estan assegurats en cas d’accident. Si tens algun accident durant les classes i has d’acudir a un centre mèdic, només cal que ens ho notifiquis per a poder fer una declaració d’accident.

Els nostres patinadors