Hoquei Iniciació

Informació General

L’activitat de hoquei iniciació va dirigida a nens i nenes d’entre 5 a 10 anys sense experiència prèvia en patinatge o hockey que volen aprendre a patinar en línia i formar-se en l’esport de l’hoquei línia. L’objectiu de l’activitat és fer que els nens i nenes s’iniciïn en el món de l’hoquei línia i es desenvolupin per poder començar l’activitat ferderada.

Els horaris d’entrenament son dimarts i dijous de 17:00h a 18:10h a la pista Francesc Calvo. Més informació sobre horaris d’entrenament i calendari en aquest enllaç.

En cas que el nen/a no disposi de material de hoquei, el Club en pot facilitar durant les primeres setmanes. No obstant, el Club no disposa de patins en línia.

Els monitors de l’activitat són el Sergio Medina, jugadors i entrenadors del Cent Patins des de fa 2 temporades. 

Vols provar-ho abans d’inscriure’t?

Cap problema! Vine a les nostres instal·lacions a fer una prova gratuïta. Només cal que portis els patins en línia, nosaltres et deixarem la resta de proteccions per a que puguis provar l’esport amb seguretat.

Per fer la prova, passa per l’oficina de la pista Francesc Calvo. El nostre responsable d’instal·lació t’atendrà i et guiarà per tal de que puguis provar l’esport.

 

Preus

Matricula anual 85 €
Matricula anual (GERMÀ)
45€
Quota mensual 1 dia PDTE.
Quota mensual 2 dies 62 €
Quota mensual 2 dies (GERMÀ) 32€
Quota anual soci 60 €
PREBE 1 DIA PER JUGAR (SOCIS) 35€
PREBE 1 DIA PER JUGAR – GERMÀ (SOCIS) 25€

La matricula inclou assegurança médica i alta a la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA).

Preguntes Freqüents

El meu fill/a no ha patinat mai, es pot apuntar?

L’activitat d’iniciació va dirigida a nens i nenes sense experiència en hoquei línia o patinatge en línia. Els nostres monitors són patinadors molt experimentats que participen activament en el procés d’aprenentatge dels nens i nenes per aconseguir que els participants aprenguin a patinar el més ràpid possible de la manera més segura.

Com puc apuntar-me?

Pots venir qualsevol dia a l’oficina de la pista Francesc Calvo a apuntar-te. El nostre conserge Manuel Pareja estarà encantat d’atendre’t.

També pots omplir el formulari en el següent enllaç i ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic:
http://centpatins.com/contacta/

Per quines edats va dirigida l'activitat?

L’activitat va dirigida dels 5 als 10 anys. Si tens més de 10 anys i vols començar a jugar, cap problema! Entraras directament a un equip federat.

Puc començar amb la modalitat d'un dia i desprès passar-me a dos si m'agrada?

I tant. Només cal que ens enviïs un mail a secretaria@centpatins.com quan vulguis fer el canvi. Nosaltres ens encarregarem de la resta.

Que passa si el meu fill/a té un accident jugant a hoquei?

Tots els nens i nenes estan assegurats en cas d’accident. El nostre conserge s’encarregarà de facilitar-te una fulla d’accident i assessorar-te per trobar el centre mèdic més convenient.