Història

Els inicis

L’Hoquei Cub Cent Patins va néixer després de la febre post-olímpica de Barcelona 92.

Un grup d’amics de Rubí, amants del patí en línia es reunien a Barcelona per a practicar un esport que feia furor als Estats Units, però que era absolutament desconegut a Catalunya.

Amb un pal i una pilota s’imitava als jugadors d’hoquei gel però sense necessitat de la pista gelada. Més barat, més senzill, més popular.

Poc després es muntava la lliga catalana d’hoquei línia amb el Cent Patins com un dels clubs pioners que no ha faltat puntualment a la cita des de la temporada 93/94.

Més de 20 anys d'història

Del grup d’amics s’ha passat a un club en el que la promoció de la base s’ha convertit en l’objectiu fonamental. Fruit de l’esforç en treballar la cantera, el Club ha vist incrementar el seu volum en els últims 10 anys de 40 membres a més de 140 que hi ha a l’actualitat.

A més del gran treball a la formació, cal destacar l’entrada de l’equip Sènior Masculí a la anomenada en aquell moment “Liga Nacional  d’ hoquei Línea” (LNHL) a la temporada 05/06. Unes temporades més tard, la competició es va renombrar com a “Liga Elite Masculina”. Pel que fa les noies, l’equip femení va participar per primera vegada en la competició estatal, “Liga Elite Femenina” a la temporada 09/10.

Amb els dos equips competint a l’Elit i la feina realitzada a la base, el Club ha aconseguit tenir un model esportiu sostenible on els equips Elit es formen a base de jugadors procedents de la cantera.

Actualitat

Actualment el Cent Patins té equips en totes les categories. També disposa d’una escola de patinatge en línia i hoquei per adults i d’un projecte anomenat “Hoquei a les Escoles” on participen escoles d’educació primària de Rubí.

Quant a competicions estatals, el Club participa en la Lliga Elit masculina, Lliga Elit Femenina, Lliga Or Masculina, Lliga Nacional Infantil i Lliga Elit Aleví.

Fruit del treball realitzat durant tots aquests anys, hem aconseguit diversos títols importants, dels quals destaquen la Copa Confederació d’Europa, Copes del Rei i de la Reina, Lligues Elit tant en masculí com en femení, i un munt de títols procedents de l’hoquei base tant en àmbit català com espanyol.

Veure palmarés