Fes-te soci

Per què fer-se soci del Cent Patins?

El HCR CENT PATINS és un club capdavanter de l’hoquei línia, present en totes les competi-  cions, Lliga Catalana, Lliga Nacional Elite, Copa del Rei, Copa de la Reina, Copa d’Europa i el  nostre torneig internacional l’Sparta Cup.
En els darrers anys s’han aconseguit títols importants. Copes del Rei, lliga Catalana, Campionat d’Espanya, tant a nivell de Sènior com també en les categories inferiors. Actualment competim en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil, Júnior i Sèniors Femení i Masculí. Som presents també a les escoles de Rubí. Amb la col.laboració de l’Ajuntament s’ha creat una lliga escolar, iniciant a molta canalla en aquest esport.

En les categories dels Sèniors, el Cent Patins aportem un gran nombre de jugadors i jugadores a les seleccions Catalana i Espanyola, però encara volem rodar més lluny.
És per això que ens fa falta la vostra col.laboració. Ajudeu-nos a col.locar Rubí en el Món Internacional de l’Hoquei Línia. Aquesta temporada, volem estrènyer més el lligam entre els Socis i el Club amb celebracions per  Nadal i final de temporada, informació personalitzada a cada Soci, notificació dels partits, resultats de totes les categories i tot tipus d’esdeveniments.

La quota de soci és de 60 € anuals.


Beneficis

  • Preus especials a activitats del Club com Patinatge per Adults, Campus de Setmana Santa i Estiu
  • Noticies mensuals de les activitats del Club al teu correu electronic
  • Descomptes especials dels nostres patrocinadors únicament disponibles per socis
  • Dret d’assistència i vot a l’Assamblea General de socis anual

Fes-te soci

Omple el formulari i et contactarem a l’adreça de correu electronic que facilitis. 

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telefon (obligatori)