L’equip femení del Cent Patins es classifica per al campionat d’Espanya

Tercer partit el que disputaven l’ASME Tucans de Sant Adrià i l’HCR Cent Patins de Rubí. Empatades a les millors de tres, aquest dilluns es decidia la plaça per representar Catalunya al campionat d’Espanya. La tònica del partit va ser molt semblant als darrers, domini gairebé de les rubinenques, a la primera part guanyaven per 0-2 amb gols de Judit Pareja i Andrea Sehuk.

La pressió que feia l’equip de Sant Adrià deixava espais per jugar còmodament i els canvis d’estratègia en el posicionament de l’equip no les feien generar gaires oportunitats, topaven sempre amb el mur de la porteria del Cent Patins. La segona part del partit no canviava i era Rosa Martí qui ampliava el marcador rubinenc. A les acaballes del partit, Judit Pareja sentenciava el que ja estava dat i beneït.

 Quatre anys han passat des de l’última participació del femení sub20 de Rubí al campionat d’Espanya, que es disputarà a Lugo el primer cap de setmana de juny.

Comentaris

comentaris