Derrota del femení del Cent Patins al primer partit de la final de la Lliga Nacional Elit (1-2)

L’equip femení de l’HCR Cent Patins disputava aquest diumenge a la pista Francesc Calvo de Rubí el primer partit de la final de la Lliga Nacional Elit davant el Tres Cantos.

 Partit que les rubinenques semblava que dominaven en tot moment i així ho demostrava l’estadística a la primera part amb 18 tirs a porteria per només 6 de les visitants. Malgrat això, les madrilenyes van ser més efectives i van aconseguir avançar-se en el marcador.

A la represa, un gran llançament d’Alejandra Vallejo posava la igualtat al marcador i quan tot feia pensar en què s’arribaria a la pròrroga, a falta de poc més d’un minut, un fort tir d’Elena Ramos que rebota al càcher de la portera rubinenca, donava la primera victòria de la final al Tres Cantos. Aquest cap de setmana es disputarà la tornada a Madrid.

Comentaris

comentaris