El femení del Cent Patins, a la final dels play-offs pel títol de la Lliga Nacional Elit (8-4)

L’hoquei línia no s’ha aturat aquesta Setmana Santa i l’equip femení del Cent Patins jugava el segon partit dels play-offs davant el CPL Valladolid. Les rubinenques començaven d’allò més bé en un partit amb molta pressió a la pista i aprofitant bé els espais i l’amplada del camp.

El fruit de l’esquema de joc va arribar ràpidament i als tres minuts de partit anotava el primer Maria Ayala. Un minut més tard, les val·lisoletanes cometien una errada que les feia encaixar el segon amb gol de l’espartana Náyade Rodríguez. L’equip rubinenc va mostrar una clara superioritat i al descans ja guanyava 5-0 amb un gol més d’Andrea Sehuk i dos de Judith Pareja. 

A la segona meitat, i amb el resultat tan ampli, s’esperava un canvi de joc del CPL Valladolid. Quan faltaven tretze minuts, les val·lisoletanes havien aconseguit escurçar distàncies fins a posar el 5 a 4 al marcador i deixar així, un final d’infart. L’entrenador del Cent Patins, Marcus Fajardo va demanar un temps mort per recol·locar a l’equip i motivar-lo fins al final. En mig de tot això, les panteres van fer un gol que finalment va ser anul·lat i amb una posterior resposta de les rubinenques que van fer el sisè gràcies a Maria Ayala.

Finalment, van caure dos gols més -un d’Alejandra Vallejo i un altre d’Andrea Sehuk) i que posaven el definitiu 8 a 4 al marcador amb el qual les espartanes aconseguien la victòria i el consegüent passi a la final dels play-offs pel títol de lliga. Allà les espera el PC Tres Cantos que van eliminar a les barcelonines del Tsunamis.

Comentaris

comentaris