Pas endavant del Cent Patins femení al play-off de la Lliga Elit

Les noies del Cent Patins s’han desplaçat aquest cap de setmana a Valladolid per jugar el primer partit del play-off de la Lliga, que va acabar amb una victòria molt important per a les rubinenques, que disputaran la tornada de la semifinal a casa el pròxim 3 d’abril.

El Cent Patins es va avançar en el marcador amb un gol de Maria Ayala, però el CPLV aconseguia igualar el resultat al cap de només set minuts. El Rubí veia com la situació encara es complicava més amb un altre gol del CPLV Munia Panteras a sis minuts pel final del partit. Quan només restaven dotze segons per al final, un gol d’Ainhoa Merino per part del HCR aconseguia dur el partit a la pròrroga.

No va ser fins a la segona part de la pròrroga, i novament a dotze segons per al final, que un gol d’Alejandra Vallejo permetia a les de Rubí endur-se la victòria.

La nota negativa, però, va ser la lesió de Jana Cassi, capitana i figura cabdal de l’equip, que va patir un cop fort que la va obligar a retirar-se de la pista.

Comentaris

comentaris