Gran victòria que assegura matemàticament la permanència

D’altra banda, el sènior masculí disputava el derbi català de la lliga elit. En principi, semblava un partit fàcil pel resultat contundent del partit d’anada, però fins que no es juga res és el que es pensa. El CHL Jujol no va posar gens fàcils les coses als rubinencs en un partit ple d’intercanvis d’ocasions i gols per a tots dos equips. El Cent Patins va haver de treballar de valent per aixecar el partit i aconseguir la victòria, i és que va aconseguir l’empat al marcador quan faltaven 26 segons i així, forçar la pròrroga. (4 – 4+B).

En el temps extra a gol d’or, els espartans sumaven el punt bonus quan faltaven 7 segons. Gran victòria que assegura matemàticament la permanència del club a la categoria amb la setena plaça.

Comentaris

comentaris