Repartiment de punts i el punt bonus es decantà per l’equip rubinenc

L’equip Femení de Rubí jugaven diumenge a casa contra el Vila-reial, tots dos equips necessitaven la victòria per no perdre les opcions dels play-offs, les espartanes començaven molt bé, arribant a la finalització de la primera part amb un marcador favorable de 3-0. A la represa l’equip castellonenc entrà en el partit amb dos gols matiners en clars errors defensius, però el domini de les noies de Fajardo no es va transformar en gols, el final del partit 4-4 obria la porta a la pròrroga, també sense gols.
Repartiment de punts i el punt bonus es decantà per l’equip rubinenc a la tanda de penals, gràcies a l’única pena màxima transformada per l‘Ainhoa Merino i les bones intervencions de la portera Colombiana Ana Maria Munevar.

HCR Cent Patins 4-B
Vila-Reial 4

Comentaris

comentaris