Finalitza la primera volta de la Lliga Nacional d’hoquei línia pel Cent Patins, tant en Or com Elit

El sènior masculí del Cent Patins s’enfrontava a CPLV Caja Rural en un partit intens. L’equip val·lisoletà s’avançava en el marcador, però els homes de Fajardo empataven seguidament. L’intercanvi d’ocasions i de gols va ser constant i a falta de poc menys de dos minuts i mig, l’equip rubinenc s’avançava en el marcador. No va ser suficient, i quan només faltaven 27 segons per finalitzar el partit el Caja Rural empatava i forçava la pròrroga.

L’equip femení, per la seva banda, es desplaçava a casa de les Tsunamis de Barcelona on han disputat un dels pitjors partits de la temporada perdent per 7-2.

El Cent Patins B va disputar el primer partit dissabte contra el Tres Cantos deixant bones sensacions de joc, malgrat que al descans perdien de cinc gols.