Segona jornada pel Sènior B del Rubí, aquest cop en terres Castellanes. 

Un partit com sempre d’alt voltatge que no va decebre ningú.

CPLV Valladolid       3  HCR Cent Patins B   4

 

El CPLV inaugurava el marcador en els primers minuts de partit, els Rubinencs però, fidels a les instruccions de la Nhoa Merino plantaven cara al Valladolid. El resultat es què ben aviat el Rubí igualava i capgirava el marcador en menys de 2 minuts.

A partir d’aquí una mica de desgavell en les marques i en el posicionament a pista va fer que el rival dominés el partit i es tornés avançar en el marcador amb un 3-2. Arribats aquí, en el tram final del matx i després d’un temps mor del CPLV, el Rubí va posar a pista tot el què tenen els espartans i deixava el lluminós en un 3-4 a 11 segons del final.

Com va dir un famós locutor de futbol després que l’Urruti parés un penal, “Aquests castellans s’han quedat amb un pam de nas”.

A banda del MVP pel Marc Galobart, destacar l’acte de generositat envers l’equip del porter Marcos Moriana, tot i que la Nhoa havia programat una part per cada porter, veient el bon partit que feia l’Arnau va cedir-li els seus minuts de pista per mantenir-se a la banqueta, sacrifici d’equip i esperit espartà. Felicitats Marcos, ets molt gran.

Comentaris

comentaris