Tornem els partits

 

El títol resumeix el viscut al camp, on els nervis de tornar a jugar, la incertesa dels diferents protocols de la COVID19, es van posar a el nivell de l’propi partit i el seu resultat. Estem contents de poder veure als nostres alevins en pista després de tant de temps i poc a poc amb paciència anirem restant importància a l’entorn i podrem centrar-nos més en el propi hoquei; l’important és haver tornat a la competició que tant necessiten els nostres jugadors.

El partit es presentava d’entrada complicat davant un Jujol Green molt competitiu, en una pista poc propícia per als nostres i algunes baixes d’últim moment. No obstant això, l’equip va plantar cara en tot moment, estant bastant centrats durant el partit.

Jujol va marcar el ritme la major part de el temps, però amb la gran actuació del nostre porter Aran i una defensa que no deixava tirar amb comoditat, ens vam anar a l’descans amb un 1-0 a favor de Jujol.

La segona part els nostres espartans van seguir pressionant i aquesta vegada la perseverança va tenir els seus fruits i van empatar el partit a principis de la segona part. La pressió va pujar pels dos equips i després de diverses oportunitats clares de les dues parts, el gol va venir als 7 minuts de la fi per Jujol. Els espartans tornaven a estar per darrere en el marcador, però van seguir pressionant. No obstant això, el tercer gol va arribar una altra vegada per Jujol a 4 minuts de la fi. Els dos equips van seguir pressionant fins al final, però el resultat no es va moure, victòria 3-1 per Jujol.

Els nostres espartans han de seguir millorant com equip, però vam veure qualitats que faran que millorin segur en els propers partits.

Estem encantats d’haver tornat i més de poder pujar a YouTube molts dels partits d’aquesta temporada, així que, si voleu veure l’intens partit contra Jujol, el podeu veure en el següent enllaç:

 

Comentaris

comentaris