Últim partit infantil Black

El divendres 28, l’infantil Black jugava a casa contra l’Uroloki del Xavi Porqueres. Afrontàvem el partit amb el lideratge ja assegurat i després d’un partit força bo contra els segons. Una bona oportunitat per provar coses de cara a la darrera i complicada seu del campionat nacional.

Tanmateix, sembla que l’equip ja ho havia donat tot el dijous, i no va ser capaç en tot el partit de demostrar el seu potencial real. L’Uroloki va jugar molt bé, i la seva intensitat ens va complicar el partit, sense deixar-nos fer el nostre joc.

En resum, un partit gris i sense res a destacar, on el resultat no va perillar en cap moment, i que vam guanyar per 4 a 1 tot i el pobre joc

Acabem líders, i ara ens toca preparar-nos pels reptes realment difícils: El campionat nacional i els Play Off. Tenim un equip que pot aspirar a tot, però que encara ha de millorar força el joc per donar el màxim i aspirar a aquests títols.

Comentaris

comentaris