TERCERA SEU LLIGA ELIT NACIONAL INFANTIL

SAGUNT  7 I 8 de març del  2020

El nostre equip infantil encarava la darrera seu de la Lliga Elit Nacional a Sant Joan Despí, després d’haver guanyat els 6 partits previs. Aspiràvem a tot, però sabíem que teníem que enfrontar-nos a 3 dels rivals més complicats.

El primer partit va ser contra Las Rozas. Vam començar dominant el partit, però ens va faltar un punt d’intensitat i creure que podríem guanyar i marcar algun gol. I, com nosaltres no ho vam fer, ells van decidir que si: 1 a 0 a falta de 7 minuts per la mitja part. Però el drama va ser que a 2 segons del decans vam encaixar el 2-0.

Això ens va enfonsar i a la segona part se’ns va posar un 4-0 en contra. I com semblava que això era impossible de remuntar… l’equip va decidir portar la contrària a la lògica. Vam recuperar aquest punt més d’intensitat i d’autoconfiança, …i vam situar-nos 4-1, 4-2, 4-3 a falta de 1:47 pel final…. Més emoció impossible…

I, com ha estat norma en aquesta lliga nacional, va ser hora de dels àrbitres. De forma totalment incomprensible, a falta de 1 minut, marquem el 4-4….. i ens anul·len el gol? Per què? Doncs encara no ho sabem. El cop va ser massa dur, i vam perdre 4 a 3. Què hagués passat si no s’hagués anul·lat el gol? Mai ho sabrem, però a la pista en aquells moments només l’equip de Centpatins semblava que podia lluitar per la victòria

El segon partit, contra Aranda pintava també difícil. Però als 40 segons vam marcar el 1a 0 i ja es va veure que seria més fàcil del que esperàvem. El 7 a 1 final al nostre favor n’és la prova.

I diumenge arribàvem al partit contra Castelló, líders d’enguany i campions vigents. L’equip amb millor joc de la lliga. Molt difícil, però si guanyàvem de 2 gols podíem quedar primers.

Vam sortir massa nerviosos, i contra un equip així es paga. 1 a 0 en contra en 2 minuts, i 2 a 0 al minut 3. Pleguem? Doncs no! Com sempre fa aquest equip, en la desgràcia es creix (llàstima que a vegades no reacciona fins que va perdent!). Al minut 8 vam marcar el 2 a 1 que ens tornava a posar al partit! Gran celebració a les grades!!! I a la pista? Doncs a la pista una nova dosi de surrealisme arbitral: un dels àrbitres parla amb l’altre… i gol anul·lat! Per què? Doncs encara no ho sabem. El cop va ser massa dur, i vam acabant encaixant el 3 a 0 just al final de la primera part que ens acabava d’enfonsar. De què em sona aquesta història?

La segona part va tenir poca història, vam encaixar un quart gol i vam acabar marcant per acabar amb un 4 a 1 en contra.

En fi, acabem com a tercers de la lliga (una posició més amunt que l’any passat), i amb la sensació que perfectament podríem ser segons, i que teníem poques opcions de quedar campions, però que era possible. I també amb la sensació que si no estem més amunt és per la falta de creure en nosaltres mateixos als partits difícils, i per algunes decisions arbitrals molt difícils d’entendre.

Però almenys l’equip ho ha donat tot i cal felicitar-los a tots i a l’entrenador perquè han donat la cara en tot moment i perquè quedar tercers de la lliga elit nacional no ho pot dir tothom. Ara a pel Play off catalans i el campionat d’Espanya!

Comentaris

comentaris