Juvenil cap al Play Off

El juvenil del Cent Patins va resoldre per la via ràpida el partit que l’enfrontava dissabte matí als Tucans, i de camí es va assegurar matemàticament la quarta plaça que dóna dret a la classificació per al play off final, que es disputava, precisament, amb l’equip adrianenc.
El partit no va tenir gaire emoció, ja que els espartans van sortir en tromba i ràpidament van posar terra pel mig al marcador, davant uns Tucans que es mostraven impotents per frenar el bon joc i la intensitat mostrada pels rubinencs. A la mitja part es va arribar amb un clar 0-3 per als espartans. A la reanudació, un gol dels locals els hi va donar un alè d’esperança per la remuntada, que immediatament va ser frustrada per un altre gol dels rubinencs. La resta del partit només va servir per certificar la victòria dels pupils del Luis Lorente, que va finalitzar amb un clar 1-7.

Comentaris

comentaris