EL HOQUEI HA TORNAT, VISCA EL HOQUEI!

El dijous 27, l’infantil Black jugava com a líder contra els segons (Tucans A) en camp contrari. Després de les dues victòries clares del cap de setmana, però amb un nivell de joc baix, no sabíem què esperar del partit. I la gran notícia, és que el Hoquei ha tornat.

En un partit molt intens, però sense polèmiques, hem començat bé, però en una distracció, hem encaixat un gol en contra. L’equip ha reaccionat força bé, amb intensitat, passades, joc i un domini absolut del partit. 1 xut, 2 xuts, 3 xuts… 20 xuts. Podríem haver marcat força gols, però no n’hem marcat cap i el minuts passaven… A 5 minuts de la mitja part, hem perdut la iniciativa i ells ens han dominat i podrien haver marcat, però tampoc han pogut. Mitja part.

A la segona, hem pogut recuperar el domini, la intensitat i el joc que aquest cop sí, després de canviar les línies, ens ha portat a empatar el partit. Tot tornava a començar. Hem seguit igual, i semblava que si algú volia guanyar el partit era el Centpatins. Val a dir que l’empat ens assegurava el primer lloc a la lliga regular a falta d’un partit.

I finalment, amb molta emoció, a falta de 18 segons, i en una jugada de no massa perill, hem marcat el gol de la victòria… 1 a 2 i a gaudir del liderat….

Però el Hoquei és molt capritxós. Quan ja teníem la victòria a les mans, s’ha tret del mig del camp, han agafat ells el disc, i encara no sabem com, han marcat el gol de l’empat a falta de…. 1 segon!

Empat final, i sensació agredolça per deixar escapar la victòria, però amb un bon joc (tot i algunes errades) i assegurant-nos el liderat a falta d’un partit. I ara, a preparar els play offs.

Comentaris

comentaris