Victòria suada del Juvenil a Castellbisbal

El Juvenil del Cent Patins va haver de suar de valent per emportar-se els tres punts al partit disputat a Castellbisbal contra l’equip local. Uns punts vitals per seguir vius a la lluita per arribar al play off per al títol. L’equip era conscient d’aquesta importància i va encara el partit amb molta serietat. Els rubinencs van comandar el partit des de bon començament portant el pes del partit. Enfront, el seu rival vallesà es feia fort defensant la seva porteria i tractant de pescar alguna cosa a la contra. El gol matiner dels rubinencs va servir per treure’s una mica la pressió de marcar i els va permetre jugar amb el vent a favor. Amb aquesta dinàmica, el partit va arribar quasi a les seves acaballes amb l’inusual marcador, per a aquest esport, de 0-1, el que reflecteix la dificultat d’uns i altres per superar els porters rivals. Finalment, un gol dels rubinencs quan el cronòmetre ja encarava el seu darrer minut, va certificar la victòria espartana, que va tornar cap a casa amb la sensació de feina feta.

Comentaris

comentaris