Victòria de prestigi del Junior White

El Junior White del Cent Patins va donar, divendres passat, un cop sobre la taula i va aconseguir la primera victòria de la temporada al partit de lliga que l’enfrontava als Tucans Asme. El conjunt rubinenc va encarar el partit amb molta energia i ràpidament es va avançar al marcador. La primera part va ser de domini total dels espartans, arribant al descans amb el resultat de 2-0 a favor. Una gran falta de concentració a començaments de la segona part, quan jugaven amb un jugador més, va fer que els de Sant Adrià empatessin el partit amb dos gols quasi consecutius, però una gran reacció dels locals va fer que es marquessin tres gols més i es posés terra pel mig, aconseguint arribar al final del partit sense gaire patiment i consolidant una victòria que serveix per sumar els tres punts i superar als tucanos a la classificació.

Comentaris

comentaris