CRÒNICA INFANTIL BLACK LLIGA CATALANA 16-02-2020

Partit de l’Infantil Black contra el Tucans B a la nostra pista el diumenge a la tarda. A priori partit fàcil dels nostres que només han perdut un partit en totes les competicions, contra un equip de mitja taula.

Les tres baixes a l’equip ens han fet jugar amb 2 línies en comptes de les 3 habituals. Però el joc no se n’ha ressentit, o més aviat al contrari. A diferència de partits similars, els espartants han sortit a la pista fent un joc de combinació poc habitual. I tot i que els gols no entraven, malgrat les moltes ocasions, han seguit combinant, i combinant…. Això ens ha donat un domini absolut del partit tot i la falta de gols. Finalment, a menys de 4 minuts de la mitja part, i en només 45 segons hem marcat dos gols.

A la segona part, el partit ha seguit la mateixa tònica, o potser fins i tot amb més domini, més oportunitats, però el mateix encert: moltes passades i jugades, uns quants travessers, infinites oportunitats… i 2 gols més. Tot i el domini aclaparador del joc, Tucans ha tingut també alguna oportunitat, que la nostra parella de porters s’han encarregat d’aturar amb solvència.

En definitiva, triomf per 4 a 0, un gran joc, i si podem demanar alguna cosa, seria una mica més de contundència en atac. Però si mantenim aquest joc amb equips més forts, no hauríem de patir. La línia ascendent d’un equip que va al davant és evident. Si seguim així, aquest pot ser un gran any!

Comentaris

comentaris