SEGONA SEU LLIGA ELIT NACIONAL INFANTIL

 

El nostre equip infantil encarava aquest cap de setmana la segona seu de la Lliga Elit Nacional a Sant Joan Despí, després d’haver guanyat els 3 partits de la primera seu. Aparentment aquesta seu es presentava més difícil, però no tant com la última (que serà molt dura!)

I el primer partit era el més complicat, contra Valladolid, equip al que no havien guanyat mai. El partit va ser molt igualat, més que l’any passat i semblava difícil que algú marqués un gol. Però a 4 minuts del descans, Valladolid es va posar per davant amb un gol, però a 1 minut de la mitja part vam empatar. La segona part semblava força complicada i pintava amb pocs gols. Marcar un gol  semblava tenir ja més de mig partit… i així va ser. Al minut 10 ens vam posar 2-1 al nostre favor. La igualtat va seguir dominant, i tot i tenir el partit més o menys controlat, la minsa diferència augurava un bon patiment final. Clarament era un partit de 2 a 1, però al final Valladolid va haver d’arriscar i treure el portar, i vam acabar amb un 4 a 1 al nostre favor. Merescuda victòria amb un resultat un pel inflat.

Dissabte per la tarda teníem el partit aparentment més fàcil, contra Uroloki, amb en Xavi Porqueres com a entrenador. Va ser la relaxació? Va ser el coneixement del Xavi? Potser la falta d’intensitat? Suposo que una mica de tot, però malgrat anar al descans amb un 3 a 1 a favor nostre, i amb el partit ben controlat… 10 minuts després teníem un 3 a 3 al marcador. Un avís de que no ens podem distreure. Sense un gran joc, vam acabar guanyant per 5 a 3

I per acabar, el diumenge la cirereta…partit contra Jujol al seu camp, venint justament de perdre contra ells la setmana passada el primer partit de la catalana i amb molta tensió i nervis a la pista. Això si, aquest cop amb la pista bona. Sense fer un gran partit de nou, a la primera part ens vam posar 2 a 0 a favor i amb un partit relativament controlat tot i que tots dos equips van tenir les seves oportunitats (més nosaltres). Però com no sabem no patir a Jujol, a 6 minuts del final vam encaixar el 2 a 1 just després de recuperar el 4art jugador a pista! I a 5 minuts del final, doble falta d’un jugador de Centpatins que ens deixava 4 minuts en inferioritat i només amb un gol a favor… Nervis com sempre….

Tanmateix, aquest cop va acabar bé. Una gran intensitat i concentració ens va permetre defensar el resultat fins al final, i guanyar 2 a 1

Resum fins al moment: 6 partits 6 victòries, però no ens podem confiar gens, a Sagunt ens esperen 3 dels 4 partits més complicats de la lliga (Rozas, Aranda i Castelló). Aquí si que no ens podem distreure.

Com diu en Tito, el nostre entrenador: si l’equip segueix jugant així, segur que no guanyarem la lliga…. però si ells volen, la podem guanyar. Tenim el nivell, però ens manca encara l’actitud dels guanyadors i una mica més de sang freda. La bona notícia, és que només depèn de nosaltres. Ho aconseguirem?

 

Comentaris

comentaris