Massa equip per als nostres joves.

El 1ati t B viatjava a Tenerife per messurar-se 1ati té illencs. Un equip farcit de fitxatges foranis, 4 txecs I 2 eslovens; probablement per assolir l’ascens a la Liga Nacional Elit. Els de Rubí s’enfrontaven a una plantilla semi profesional, que tot i donar-ho tot a la pista, no va ser suficiente per poder aturar a un rival molt més experimentat i amb força més veterania. Van ser 12 minuts els que el espartans varen jugar en Box Play; minuts que van facilitar el que es reflectia al marcador al finalizar el partit, un 12-2. Tot i la superioritat del Guanches i la seva facilitat anotadora, no es van estar de protagonitzar la jugada prepotent i no gaire ética a aquest esport; amb un marcador de 9 a 1, clavar un gol de cullareta des del darrera de la porteria, amb la conseqüent tangana post jugada; no calia. Si hem de treure alguna cosa positiva d’aquest 1ati tés la bona armonía i el companyerisme del nostre vestidor en aquest desplaçament, dins i fora de la pista. Caldrà, però, més per poder millorar el 6è lloc de la classificació.

Arona Guanches HC 12

HCR Cent Patins 2

Jordi Fontanals

Comentaris

comentaris