Remuntada incompleta del Juvenil

L’equip Juvenil del HCR Cent Patins va aconseguir un meritori empat, al partit disputat dissabte matí, a la sempre complicada pista del Jujol. Aquest empat, el segon consecutiu a la lliga, va arribar després d’un partit amb diferents dinàmiques. A la primera part, el domini del partit i del puck va ser altern, però la efectivitat més gran de cara a porteria dels de Sant Joan Despí, va fer que s’avancessin 2-0 al marcador. Els rubinencs van reaccionar fantàsticament bé i van aconseguir l’empat a falta de només 3 dècimes de segon pel descans, després d’un final de part trepidant. A la segona part, el partit tornava a ser força igualat, amb domini altern, però tal com va passar a la primera meitat, els rubinencs es van relaxar en excés en defensa i els locals van tornar a marcar dos gols quasi consecutius, que deixaven el partit bé coll amunt. Tot i això, els espartans es van rebel·lar i novament, ficant una marxa més, van retallar distàncies primer, i poc després, marcar el gol de l’empat, que finalment, tot i tenir ocasions inclús per aconseguir la victòria, seria el resultat definitiu. En resum, un bon punt aconseguit a una pista i contra un equip força complicats, i que, amb sis partits disputats, deixa l’equip a la zona noble de la classificació i amb les seves opcions d’entrar al play off per al títol intactes.

Jujol 4 Cent Patins 4

Pedro Campuzano

Comentaris

comentaris