El Cent Patins salva els mobles a l’últim instant

En aquesta jornada els Rubinencs rebien l’Espanya B de Mallorca, un d’aquells partits on es obligat guanyar per sumar punts contra rivals directes en la classificació. Una primera part gris, amb més ganes que cap, feia no trobar un joc fluid. Els illencs, sense tampoc massa clarividència, van obrir el marcador; fent anar a remolc els locals fins a arribar al descans. Obriem una segona meitat amb el mateix joc gris, però sobre el minut 13 en Lluis Royo conseguia foradar la porteria Balear empatant el partit. Res més a destacar, fins que, a falta de 57 segons per la fi d’aquesta segona part, i quan ja ens veiem a portes de la pròrroga, en Pol Jansà, en jugada individual, feia decantar la balança del cantó del Cent Patins. Tres punts importantíssims que ens deixa en 5na posició, just a un punt per sota del nostre proper rival, l’Arona Guanches de Tenerife. Serà un partit difícil contra un altre contrincant directe; una victòria ens donaria la 4rta plaça i molta tranquilitat per seguir treballant i millorant en els entrenaments. L’MVP altre cop per al Pol Alfaro, significatiu que es torni a concedir a la porteria.

HCR Cent Patins 2 HC Espanya 1

Jordi Fontanals

Comentaris

comentaris