El sisè partit va portar als espartans cap a Sabadell

El sisè partit va portar als espartans cap a Sabadell, per enfrontar-se a un Gadex molt novell i amb molts Benjamins.

Es preveia un partit molt plàcid; però, el Gadex molt ben dirigits per l’Alba, la seva esntrenadora, lluitaven amb intensitat i es posicionaven molt bé per impedir que els de Rubí tiressin en condicions al seu porter.

Durant la primera part, els rubinencs van haver de disputar cada puck, fet que va obligar a jugar amb passades ràpides i trenar jugades; així i tot el porter sabadellenc no ho va posar gens fàcil als espartans, però l’experiència i el físic es van imposar, acabant la primera part amb un Gadex 0 Rubí 6.

Amb el partit gairebé resolt la segona part va ser un recital de jugades i passades que ben segur ens serviran per agafar confiança de cara a la lliga Nacional. El partit va quedar tancat amb un resultat de 0 a 9.

Gadex         0

CentPatins 9

 

Xavi

Comentaris

comentaris