El Juvenil del HCR Cent Patins suma quatre punts, en dos partits, aquest cap de semana

 

Dissabte matí van rebre a la pista de Francesc Calvo als veïns del CP Castellbisbal. El partit va ser molt disputat, tot i que un gol matiner dels espartans; davant un rival destacat en defensa i al que es complicat fer-li gols; va aconseguir aplanar el camí considerablement. Tot i això, els rubinencs van haver-hi de suar de valent per ampliar el seu avantatge i mantenir la porta a zero. El resultat final de 3-0 feia justícia a un partit molt seriós i treballat dels rubinencs.

HCR Cent Patins  3

CP Castellbisbal   0

 

 

Diumenge tarda, els Juvenils rebien als seus homòlegs de Tucans. Partit dur i difícil contra un rival directe per la lluita per entrar a play-offs, en el que els nostres jugadors ho van deixar tot des del primer segon. El partit va respondre a les expectatives i va tenir de tot, gols, expulsions, piques, polèmica arbitral i finalment un empat a 4 que no va deixar content a ningú, però que finalment va fer justícia al joc desplegat per cada equip, amb una part per cadascú. Aquest punt deixa líders provisionals a la classificació als spartans. Tot i que porten més partits jugats que altres rivals directes, aquest liderat pot servir per agafar moral i forces de cara als propers i durs partits que els hi esperen contra rivals directes pel títol.

 

Cent Patins  4

Tucans          4

Pedro Campuzano

Comentaris

comentaris