Cap de setmana intens per al Júnior White del Cent Patins

L’equip ha disputat dos partits aquest cap de setmana.

El primer va tenir lloc el passat divendres nit, a la pista de Francesc Calvo, contra l’equip Black rubinenc. Va ser el típic partit entre equips A i B, amb superioritat manifesta, per edat i experiència, del Black, i jugant amb un cert respecte vers els grans de l’equip White. Tot i seguir gran part del matx per aquests paràmetres, a la segona part els joves jugadors dels White es van treure els complexos i, per moments, van tractar de tu a tu al Black. A final, marcador de 9-3 per als grans, i un partit bastant entretingut pels espectadors.

Cent Patins Black   9

Cent Patins White 3

 

Dissabte matí van repetir escenari per jugar contra l’Uroloki, un dels galls de la categoria. L’equip va sortir sense cap complex i tractant de defensar bé i atacar millor contra un equip que té gran possessió del puck a tots els partits. Tot i que de bon començament, els barcelonins es van avançar al marcador, els nostres no es van desanimar i, amb un bon joc, van crear bastants oportunitats, que per desgràcia no es transformaven en gol. Finalment, la punteria i definició més gran dels de verd, van fer que el partit acabés amb derrota per 1-4, però amb bones sensacions per a tots els jugadors i jugadores d’aquest Junior White.

Cent Patins White 1

Uroloki                    4

Pedro Campuzano

Comentaris

comentaris