1a patinada castanyera “Castaween”

La setmana de la Castanyada, durant 4 dies, hem aconseguit arreplegar un centenar de nens i nenes de la nostra ciutat, Rubí. El Cent Patins si que és més que un club, i volem que tots i totes els rubinencs i les rubinenques ens coneixeu, i que participeu amb nosaltres; doncs malgrat tots els nostres èxits i el nostre treball en nom de Rubí, trobem que no s’està fent prou ressó mediàtic ni tenim prou suport des de les institutucions. Tenint com a ambaixadors alsjugadorsi les seves famílies, hem participat en la tradicional venda de castanyes del nostre municipi, i ho han fet en PATINS. La tarda del 31 el Cent Patins va omplir els carrers i botigues de la nostra ciutat amb gairebé un centenar de nens i nenes que ens van fer gaudir d’una magnífica gimcana. Durant aquesta Scape City la majoria d’infants no relacionats amb la nostra entitat; va fer comerç visitant les botigues col·laboradores: Empastifa’t, Kid & Us, L’Ombra, Mercat, Racó Rosa, Racó del Llibre, Casaladeria J. Milà, Espai, Cal Gerrer, Perruqueria Figueras, Fisioflotació Gravitas, RubíBike i La Tata. Van resoldre endevinalles, obtenir pistes i mostrant el nostre esport i el seu esperit a la nostra població. Després de tanta activitat, es va gaudir d’una xocolatada al club. Però la tensió va néixer de debó a les profunditats dels vestuaris, transformats en un emocionant i terrorífic “Túnel del Terror”, que es va convertir en una de les grans atraccions dels vespre, i que no va deixar indiferent a cap dels assistents, grans i/o petits. Us agraïm de tot cor la vostra participació perquè ara mateix estem vivint moments molt delicats a nivell econòmic. Tota ajuda és benvinguda i us esperem els caps de setmana a les grades de les instal·lacions de Francesc Calvo perquè vingueu a animar, gaudir, viviu i us emocioneu amb nosaltres. Agraïr, en especial, la col·laboració dels comerços. Moltes gràcies, i fins la propera.

 

ENLLAÇ AL VÍDEO:

https://youtu.be/MXkdi1pYYbw

 

Comentaris

comentaris