Primer punt per al junior white

El Junior White del Cent Patins va aconseguir un meritori empat a la sempre complicada pista dels Tucans, gràcies a un bon joc i a no abaixar els braços en cap moment del partit.

Tot i la bona sortida dels nostres a pista, els locals es van aprofitar d’una badada defensiva dels rubinencs per avançar-se al marcador. L’empat, però, no va trigar a arribar, després d’una bona combinació de l’equip. Tot i que cap dels dos equips imposava el seu domini a pista, els Tucans tenien més possessió de puck i probaven de foradar la porteria ben defensada per la Marta. Els Spartans, per la seva part, aprofitaven la seva velocitat per muntar perillosos contraatacs. Ja a la segona part, i amb la Berta a la porteria rubinenca, la tònica del joc continuava igual, però l’encert més gran dels locals de cara a porteria, va fer que aquests aconseguiren dos gols més, fins a situar un inquietant 3-1 al marcador. Els de Rubí, però, no es van descompondre i van atacar decididament la porteria rival. En una jugada individual, el Rubí va marcar el segon gol pels rubinencs i pocs minuts després el tercer en un contraatac supersònic.

Encara quedava temps per aconseguir la victòria, però els de Sant Adrià, imposant el seu major físic, van posar tota la carn a la graella per endur-se els tres punts. Una defensa numantina dels rubinencs ho va impedir, i finalment es va aconseguir el primer punt a la lliga, que podrien perfectament haver estat tres si a l’últim segon, després d’un perillós robatori de puck, haguessim aconseguit transformar la contra davant l’encertat porter local.

En resum, un bon partit dels rubinencs, amb un equip que compensa la seva joventut practicant un joc que prima el col·lectiu sobre les individualitats, i molt solidari, tant en l’esforç defensiu com per atacar. Esperem veure continuïtat en els pròxims partits.

Comentaris

comentaris