Primera i merescuda victòria de l’equip d’Or.

 

Primera i merescuda victòria de l’equip d’Or.

Un partit amb dues parts ben diferenciades. Una primera part on el joc del Rubí no era massa fluid tot i que els castellonencs tampoc oferien la seva millor versió. Moltes ganes però potser amb menys cap. Un gol per banda deixava un empat al marcador.

Ben diferent va ser la segona meitat, com el que dona la volta a un mitjó, l’equip va aixecar el cap i va començar a jugar a hockey en equip. Fruit d’això van tenir el control del partit, del puck i una fluidesa que es reflectia al marcador amb una aparent facilitat. Van caure 3 gols que donaven molta tranquil·litat i a la part final el Castelló escurçava distàncies deixant el lluminós en un 4-2.

MVP de l’equip pel Juvenil Sergi Budia #65# que s’estrenà com a golejador, quallant un bon i complert partit.

HCR Cent Patins  4

HC  Castelló         2

Comentaris

comentaris