Enfrontament dels infantils

És fantàstic poder comptar amb dos equips a una mateixa categoría, i això ho podem gaudir en la categoría infantil.

Es tracta de partits en els quals, amb independènicia del resultat, tots hi guanyem.

Els equips dirigits per Luís Lorente, en el cas de l’infantil Black i de Jordi Fontanals, en el de l’Infantil White, ens va regalar una bona tarda d’hoquei.

El bon ambient a les grades i la deportivitat entre els nuestr@s jugador@s, va ser la nota dominant de la jornada.

La teoria deia, que el Black hauria de superar al White, i finalment, així va ser.

El Black, amb jujador@s més veteran@s, de major edat i a més amb major número de efectius que el White, va acabar emportant-se el partit amb relativa solvència.

Tot i el resultat final i el dominio del Black, va ser el White el que, a una jugada aillada, es va avançar al marcador en una molt bona jugada personal de tu a tu contra el porter Black.

Després d’aquest primer gol en contra, els de Tito va continuar desplegant el seu joc i poc a poc van anar pujant gols al marcador, arribant al final de la primera part amb un resultat de 5 a 1.

La segona part va ser molt similar a la primera i el joc del Black, basat com a les darreres jornades, en jugades col·lectives, va acabar per imposar un resultat final de 10 a 1.

Ens quedem amb l’entrega del White, que no va deixar en cap moment de treballar i lluitar durant tot el partit i amb la bona dinàmica de joc del Black, que, tot i que hagi aspectes que pulir, veim amb un estil de joc propi, que com abans hem dit, es basa en el joc col·lectivo.

Moltes felicitats als nostres dos equips.