Molt bon partit de l’infantil Black a la pista de Tucans Asme

Molt bon partit de l’infantil Black a la pista de Tucans Asme.

Un bon gol matiner al segon minut de partit, gràcies a una gran jugada col·lectiva, ens presagiava que el partit seria molt més plàcid del que en realitat va acabar sent.

L’equip va sortir decidit a jugar el puck i a potenciar el joc col·lectiu mitjançant moltes passades, sense fer-ne abús de les jugades individuals. Es ben cert que en determinats moments va haver algunes imprecisions i falta de coordinació, però el domini i el pes del partit va ser sempre dels de Rubí.

Gràcies a les jugades enllaçades, van tirar molt i amb molt de criteri a la porteria contrària; però un gran porter a l’equip de Tucans, ho va parar pràcticament tot, i va fer que els rubinencs arribessin al final de la primera part amb “tan sols” un 0 a 1.

A la segona part els espartans van sortir amb la mateixa filosofia i al final, el treball ben fet, va acabar donant els seus fruits.

Poc a poc, amb paciència, molta insistència i malgrat la gran actuació del porter adversari, els nostres van acabar marcant 3 gols més a la segona part, emportant-se un resultat final de 0 a 4.

Felicitar a l’entrenador i als jugador@s pel bon partit que van regalar a l’afició.

Si continuen en aquesta línea, ben segur que tothom gaudirà molt dels infantils del Cent Patins.