Entrevista a Noah i Ryan les noves incorporacions.

 

Dos membres d’un equip d’hoquei patins del comtat de Westmoreland es dirigeixen a Espanya per jugar a la lliga més alta d’aquest país.

Noah Litsko, de 18 anys, de North Huntingdon, i Ryan Soboslay, de 18 anys, de Plum, tenen previst unir-se als HCR Cent Patins per a la temporada 2019-20.

Tyler Davis, el gerent de l’àrea esportiva d’home Hot Shots de Mt. Agradable i un company d’equip de Litsko i Soboslay a la sessió Hot Shots Inferno, va dir que no és habitual que els jugadors de la seva organització competeixin a l’estranger.

“Els equips de les lligues d’elit espanyola i francesa tenen l’oportunitat de provar tots els jugadors més importants d’hoquei patins d’arreu dels EUA”, va dir Davis. “Noah i Ryan són joves jugadors, però ja fa uns quants anys que fan onades al món de l’hoquei patins.

“A través d’algunes connexions que han fet, algunes de les persones més destacades de l’hoquei patins van suggerir a la lliga espanyola d’elit que serien bones recollides.”

Soboslay va dir que està nerviós, però emocionat.

“La majoria de nens de la meva edat van a la universitat no massa lluny de casa, però vaig a tot el món i visc pel meu compte”, va dir Soboslay. “Mai abans no he estat a l’estranger”.

Litsko agraeix un amic més gran que li va recomanar.

“Em quedaré sis mesos a Espanya i espero viure tota Espanya mentre jo jugui hoquei tot el temps”, va dir Litsko. “Estic molt emocionat per sortir del 27 de setembre i començar la temporada”.

La directora esportiva HCR Cent Patins, Ainhoa ​​Merino, va dir que la temporada comença el 5 d’octubre i que acabarà el març o finals d’abril, segons si l’equip fa els playoffs.

Va dir que Kitsko i Soboslay jugaran contra campions del món i altres jugadors més importants.

“Aquest any hi haurà un nivell prou alt”, va dir Merino. “Els equips s’han aplicat molt”.

Va dir que el seu club va atreure jugadors vinguts d’arreu d’Europa, incloent Itàlia, la República Txeca, França i Finlàndia, així com el Canadà i els Estats Units.

Davis va dir que Litsko i Soboslay són jugadors destacables.

“Són dos dels jugadors més joves que juguen a la pro, però no podríeu dir-ho perquè juguen amb tanta tranquil·litat i confiança”, va dir Davis, de 28 anys. dur.

“Noah i Ryan juguen a la defensa, però Ryan juga amb un estil únic. He estat involucrat en hoquei a molts nivells, però no crec que mai hagi vist algú tan sedós com Ryan. ”

Davis va dir que Litsko i Soboslay són els tipus d’atletes que els pares voldrien que els seus fills mirin.

“Aquest any, Noah i Ryan eren entrenadors per a (un campament que tenia al voltant de 50 nens”, va dir Davis. “Van ser models de rol increïbles i els nens van aprofitar amb ells”.

 

Enllaç entrevista:

https://triblive.com/sports/pair-of-local-roller-hockey-standouts-to-play-professionally-in-spain/

Comentaris

comentaris