Gran victòria de l’aleví Black

CENT PATINS BLACK 8 – IGUALADA 1

Aquest dissabte, els nostres Alevins Black van jugar contra l’Igualada a casa. Tan bon punt va començar el partit, es va veure que el domini era clarament dels nostres. Dominaven el joc, tenien el puck, el passaven amb criteri i jugaven en equip.

Així doncs, ben aviat va caure el primer gol a favor nostre, i van tenir infinites ocasions. El seu porter va fer força parades, hi va haver molts pals, algunes van sortir fora per poc… però també els gols van anar caient a favor nostre: 1, 2, 3… Al final, aquestes  ocasions es van girar i es van convertir en 8 gols. Podrien haver estat molts més, però va ser un gran partit. I només un mal rebot va fer que l’Igualada marquès el seu gol de l’honor.

Final: 8-1 i a preparar-se per la primera seu del Campionat Nacional a Valladolid al pont de desembre.

Comentaris

comentaris