El juvenil del Cent Patins es penja la medalla de bronze als Campionats d’Espanya

El nostre juvenil va aconseguir un meritori tercer lloc al Campionat d’Espanya que es va celebrar a Sagunt després de realitzar un torneig molt complet només “tacat” per una semifinal molt ajustada on el rival ens va apartar de la somiada final.

Fase de grups:

Cent Patins 6 – CHL Jujol 2

HC Castelló 2 – Cent Patins 6

CPL Valladolid 5 – Cent Patins 4

El campionat començava amb la fase de grups on els nostres nois s’havien de medir a tres rivals molt complicats.

Per començar, el ja conegut Jujol, un os sempre difícil de rosegar. De fet, el partit va començar molt malament pel Cent Patins que veia com els de Sant Joan Despí s’avançaven per dos gols a zero a la primera part. Abans del descans però, s’aconseguia marcar un gol que ajustava el marcador i durant el segon temps van saber capgirar el resultat de forma contundent desplegant el seu brillant joc habitual. El primer matx, i un dels més difícils, ja era al sac.

El segon enfrontament, contra Castelló, era un partit “trampa”. D’entrada, erem favortits, però mai et pots refiar d’un equip que defensa prou bé i que té nanos amb qualitat que al contracop et poden complicar l’existència en qualsevol moment. Tot i així, l’equip no es va deixar sorprendre i va acabar guanyant per 6 a 2. La classificació per a semis era a tocar.

De fet, abans de començar el tercer enfrontament, contra CPLV, ja sabiem que matemàticament estavem classificats degut al darrer resultat del dia anterior entre Jujol i Valladolid. Només quedaba per decidir si ho fèiem com a primers o segons de grup.

El partit contra CPLV, segurament va ser el millor de tot el Campionat. Intensitat, emoció, nivell, tensió, gols i quasi remuntada final. Tot això, en el matx més trepidant del torneig. El Valladolid va començar fortíssim i es va arribar a posar 4-0 primer i 5-1 després, però el nostre juvenil és un equip que sap patir i sap enfrontar-se a les adversitats. D’aquesta manera, amb una capacitat de reacció brutal, va realitzar uns últims onze minuts espectaculars on quasi va ser capaç de remuntar un resultat molt advers davant el que, al final, seria el merescut campió d’Espanya. Una llàstima.

Semifinal:

Tres Cantos A 3 – Cent Patins 1

A la semifinal, ens va tocar enfrontar-nos al Tres Cantos, un rival al que s’havia de tenir molt de respecte ja que va acabar primer del seu grup.

Malgrat l’equip madrileny ens va acabar superant per 3 a 1 de manera justa, cal dir que no vem tenir el nostre millor dia en cap aspecte. Vàrem controlar el joc durant gairebé tot l’enfrontament, vem tirar 36 vegades a la porteria rival i quasi no vem deixar que ens creessin ocasions. Tot i així, només vem fer un gol en tot el partit i ells, aprofitant un parell de jugades aïllades, ens van marcar dos gols que van saber aguantar (defensant molt bé, per cert, i amb un actuació a la porteria, espectacular) fins gairebé al final, on, a falta de quatres dècimes de segons, i sense porter, ens van acabar fent el 3 a 1 definitiu. Se’ns escapava una final a la que, se’ns dubte, podiem haver arribat pels mèrits de l’equip. Només ens quedava felicitar al rival, un just finalista del Campionat d’Espanya.

3r i 4t lloc:

Cent patins 4 – Las Rozas 1

Després de la decepció de semifinals, s’havia de lluitar pel bronze, i el rival tampoc era un qualsevol, sinó un dels millors equips de l’Estat, Las Rozas.

Els nois d’en Markus van sortir molt endollats des del principi i van deixar clar, ben aviat, que volien el tercer lloc. I així va ser. Van superar amb escreix el rival i es van acabar imposant per 4 a 1 en un altre gran partit.

Amb la medalla de bronze doncs, acabavem un Campionat on, per una banda sortiem satisfets per la imatge i el joc mostrat i, com no, per aconseguir una magnífica tercera plaça!!, però per una altra banda, amb aquella sensació que potser podiem haver arribat una mica més lluny.

Tot i així, felicitem a tots els jugadors i a l’entrenador, per la gran feina feta!!

Per acabar, i com no podia ser d’altra manera, felicitar també als campions, CPLV pel campionat conseguit i destacar, per últim, la gran organització de la gent d‘Alas de Sagunto en aquest torneig, a la qual també felicitem per la seva magnífica tasca.

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris