El juvenil Black, campió de Catalunya!!

El juvenil Black s’ha proclamat campió de Catalunya de la temporada 17/18 després de superar amb molta solvència als seus rivals en el play-off disputat a la pista Francesc Calvo de Rubí.

Semifinal:  Cent Patins Black 10 – Tsunamis 0

El partit de semifinals ens enfrontava al Tsunamis en un partit molt perillós, ja que sobre el paper, el Cent Patins era favorit, però l’equip de Barcelona ja va demostrar a la seva pista (en la fase regular) que era capaç de posar contra les cordes a l’equip d’en Markus. Tot i així, en aquesta ocasió els de Rubí van sortir molt endollats des del primer moment i van solventar la semifinal per la via ràpida amb un resultat final de 10 a 0 desplegant un altíssim nivel de joc que no va donar opció al rival en cap moment.

L’altra semifinal es va decantar a favor del Jujol que es va imposar a Asme Tucans en un partit força igualat durant molts minuts.

Final: Cent Patins Black 6 – Jujol 1

La final va ser més desigual del que en un principi es podia esperar, però la veritat és que el partit que va fer el Cent Patins va ser per emmarcar. Els de Rubí ens van oferir un dels millor partits de la temporada, amb un joc ràpid, combinatiu, amb molta pressió al rival i molt poques errades defensives. El Jujol volia però no podia. Així doncs, poc a poc els gols anaven caient a favor del Cent Patins que al final de la primera part ja guanyava per 4 a 1. Lluny de relaxar-se però, el conjunt d’en Markus va seguir amb el mateix nivell de concentració a la segona part, va saber mantenir la portería a zero i encara va poder fer dos gols més que li van acabar donant el títol d’una manera clara i merescuda.

Felicitem doncs a l’equip per la gran feina feta!! La temporada però, encara no ha acabat. Ara cal preprar el Campionat d’Espanya de Sagunt amb l’energia que dóna aquest campionat aconseguit però amb la prudència de saber que cal tornar a començar de zero.

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris