Victòria in extremis del juvenil Black

Tsunamis 2 – Cent Patins Black 3

Victòria in extremis del nostre juvenil Black davant del Tsunamis en un partit que va tenir dues parts ben diferents.

Durant el primer temps, el control del joc va ser clarament del Cent Patins que va mostrar la seva millor versió durant molts minuts i va poder sentenciar l’enfrontament. Però “només” va ser capaç de fer dos gols i això, que en principi no semblava important, quasi es paga molt car durant la segona part.

Com deiem, el fet de marcar només dos gols i no rematar el partit es va començar a torçar quan Tsunamis va fer el seu primer gol a la segona part. Els nois d’en Markus van començar a dubtar una mica i el seu joc ja no fluïa com al principi. Es mantenía el control però no s’acabaven de rematar les jugades (en bona part pel partidàs del seu porter Pol) i per acabar-ho de complicar, un segon gol dels locals, afegia més pressió al nostre juvenil que veia com li empataven un partit que tenia ben encarrilat. Quedaven pocs minuts i si es volia mantenir el liderat de la classificació, s’havia d’acabar guanyant.

Els nervis van ser els protagonistes d’aquests últims instants. L’equip volia però no podia, treballava més amb cor que amb el cap. Sort que quan quedaven només 17 segons de partit, en un contracop a la desesperada, el David Coronas feia el tercer gol i “matava” un partit que semblava abonat a l’empat.

Aquest resultat doncs, manté una setmana més l’equip al capdamunt de la taula a falta de tan sols un partit per disputar.

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris