El juvenil Black salva els tres punts en un partit molt igualat

Cent Patins Black 4 – Asme Tucans 2

Partit molt igualat el que va enfrontar al nostre juvenil Black amb l’Asme Tucans i que va acabar amb victòria local per 4 a 2.

El primer temps va ser una bona mostra d’aquest equilibri. Els dos conjunts van tenir bones ocasions però només en van materialitzar una per equip (en bona part per les actuacions dels porters que van fer un gran partit). Eren els de Sant Adrià els que s’avançaven en el marcador però una mica abans del descans el Cent Patins empatava després de culminar una gran jugada de combinació.

A la segona part va seguir la igualtat però els locals van acabar tenint més encert. Els nanos d’en Markus van aconseguir dos gols que semblaven encarrilar definitivament l’enfrontament, però una mica abans del final, els visitants reduïen diferències i tornaven l’emoció a un partit que no es va decidir fins a l’última jugada pràcticament on, després de treure el porter per intentar empatar, els de Sant Adrià van encaixar el quart gol que liquidava el partit i donava un ajustada victòria al nostre juvenil Black que li permet seguir al capdamunt de la classificació.

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris