Primera derrota del juvenil Black

Cent Patins Black 3 – Jujol 4

El juvenil Black va patir la primera derrota de la temporada contra el seu màxim rival, el Jujol, en un partit que va ser molt intens, tal i com es preveia, i que va tenir emoció fins al xiulet final.

Els visitants, concients que havien de guanyar i a ser possible fer-ho per més de quatre gols de diferència per tenir el goal average particular al seu favor, van apretar des del principi i van mantenir una pressió molt alta durant tot l’enfrontament. Els locals, per la seva banda, van anar aguantant  les envestides, van saber mantenir el pols durant gairebé tot el partit i fins i tot van tenir ocasions per endur-se els tres punts. Però el Jujol aquesta vegada ho tenia clar, havia vingut a guanyar i ho va acabar fent. Cada cop que el Cent Patins igualava el marcador, els visitants tornaven a posar-se pel davant i fins i tot van arribar a col.locar-se 2 a 4 a pocs minuts d’acabar el partit. Tot i així, l’emoció va durar fins a les acaballes, ja que el Jujol va treure el porter per intentar aconseguir els gols que li faltaven per aconseguir guanyar, no tant sols l’enfrontament sinó també el goal average, però els locals ho van acabar aprofitant per marcar el seu tercer gol que, almenys, tot i la derrota, servia per salvar la primera posició de la classificació.

Ara, caldrà defensar aquest primer lloc guanyant els tres partits que queden  davant rivals molt perillosos, si es vol aconseguir anar al Campionat d’Espanya de forma directa.

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris