El primer partit del 2018 enfronta els dos juvenils

Cent Patins Black 6 – Cent Patins White 0

Els juvenils Black i White es van enfrontar entre sí en el que va ser el primer partit de l’any 2018, i ho van fer  oferint-nos un bon espectacle.

El Black es va acabar imposant , com teòricament era previsible, però durant bona part del primer temps, el White va saber mantenir l’empat a zero i fins i tot va tenir les seves opcions d’avançar-se en el marcador. Tot i així, quan quedaven pocs minuts pel descans, el Black aconseguia marcar un parell de gols que desfeien l’emoció del resultat però que no va fer decaure el bon joc en cap moment.

Ja a la segona part, i amb el marcador en contra, el White va afluixar una mica i el Black ho va aprofitar per fer quatre gols més, tot i que les jugades de perill van seguir rondant les dues porteries i el partit va seguir  ben viu fins que en una jugada de mala sort, i després de fer  una aturada impressionant, la Carol es va lesionar i aquí es va acabar l’enfrontament. Una autèntica llàstima ja que estava fent un extraordinari partit (com gairebé sempre). Des d’aquí li desitgem una ràpissíma recuperació.

Al final doncs el partit va acabar amb el resultat de 6 a 0 i amb una mica de mal gust de boca,  però millor fixar-se en la part positiva i és que els dos equips estan en el bon camí  i poden acabar complint, respectivament, els objectius marcats a principi de temporada.

Felitats a tots!!

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris