Bona arrancada de l’Aleví a la Lliga Nacional

L’Aleví del Cent Patins ha completat la primera seu de la Lliga Nacional, disputada a Tres Cantos i Las Rozas, amb un balanç de dues victòries, aconseguides contra Renos i Tres Cantos, i una derrota per la mínima contra Aranda.

L’equip va debutar al matí del dissabte contra l’equip madrileny de Ciudad Patina Renos. Un partit que seria dominat de principi a fi per als nostres espartans, i que acabaria amb un clar resultat de 14-0, (7-0 a la mitja part) i en el que la pràctica totalitat dels nostres jugadors van aconseguir marcar.

A la tarda, el partit ens enfrontava amb l’equip local, Tres Cantos. El partit va ser força igualat, elèctric i amb alternatives al marcador. Tot i que els rubinencs es van avançar al marcador, els madrilenys van voltejar el marcador i a la mitja part guanyaven per 3-4. Les alarmes van saltar quan els locals van marcar el 3-5 només començar la segona part. Així i tot, l’equip no va perdre la calma, i va insistir en el seu joc d’equip però posant una marxa més d’intensitat. Al final, quatre gols consecutius dels espartans, van deixar el marcador en un definitiu 7-5 i amb sis punts a la classificació.

Diumenge matí l’equip es va desplaçar a la pista de Las Rozas per jugar el darrer partit de la seu contra els Erizos Rudos d’Aranda, un altre outsider de consideració. La pista, de grans dimensions, no afavoria els nostres jugadors, poc acostumats a ella i que no destaquen pel seu físic. Tot i això, es va jugar força bé, i no es va perdre la cara al partit en cap moment. De fet, l’equip es va avançar al marcador i va igualar la remuntada inicial d’Aranda. Però quan els castellans van marcar el 2-3, les forces ja anaven un mica justes, el que va minvar en part la reacció final. Tot i això, els dos minuts finals, amb tot l’equip bolcat sobre la porteria dels Erizos, arriscant al màxim i traient la nostra portera per un jugador de camp, van ser força emocionants, i l’empat, que ens hauria donat com a mínim un punt, no va arribar per un pèl.

Després d’aquesta primera seu, els rubinencs se situen quarts a la classificació i amb totes les opcions intactes, demostrant que es pot competir de tu a tu contra qualsevol equip del panorama nacional. Els partits següents seran el primer cap de setmana de febrer a Valladolid.

Comentaris

comentaris