El juvenil Black tanca la primera volta imbatut

Cent Patins Black 6 – Tsunamis 1

El juvenil Black ha finalitzat la primera volta sense deixar-se cap punt pel camí. Aquest dissabte es va desfer del Tsunamis per 6 a 1 en un partit intens que va començar bastant igualat però que poc a poc es va decantar clarament a favor dels locals.

Com deiem, el partit va començar força igualat, de fet, els de Barcelona es van avançar en el marcador i van mantenir l’avantatge durant uns quants minuts. Tot i així, el Cent Patins no es va posar nerviós i va desplegar el seu joc habitual sabent que, tard  o d’hora, arriben els gols, i així va ser. Primer el Genís (amb assistència del Sergio) i després el propi Sergio (amb assistència de l’Iván), van capgirar el marcador amb el que s’arribaria al descans.

Un gol de l’Erik, en situació d’inferioritat, a l’inici de la segona part, va trencar definitivament el partit. Tsunamis es va desinflar i els nanos d’en Markus van aprofitar per rematar l’enfrontament a mida que avançaven minuts. Fins a tres gols més es van aconseguir abans del final (dos del David Coronas i un de l’Erik) en una segona part dominada clarament pel Cent Patins.

Impecable primera volta doncs, de l’equip, tot i que s’ha de seguir treballant de valent per millorar en alguns aspectes del joc i poder afrontar la segona part de la lliga (i sobretot el play-off) amb les màximes garanties.

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris