Triple dosi de victòria pel Cent Patins

Aquest cap de setmana, tant les noies a casa, com els nois de visita a Gran Canària, s’han endut tots els punts possibles dels seus enfrontaments.

Comencem per les espartanes, que encara la doble cita en el mateix cap de setmana, han aconseguit, gràcies entre d’altres a un gran físic, acabar la jornada amb sis punts més. El dissabte s’enfrontaven contra el CHL Aranda Duero, l’últim classificat i encara sense cap victòria aquesta temporada. A priori un partit fàcil però calia reservar forces pel següent partit. El matx es va disputar sota cap sorpresa, un contundent 12 a 0, sense molt temps per celebrar, ja que a l’endemà tocava lligar-se els patins un altre cop.

El partit del diumenge va ser contra el CE Tsunamis, que es troba a mitja taula, lluitant per entrar a zona de playoffs. Un equip més perillós sobre el paper, però que tampoc va ser rival per les noies, amb marcador final de 6 a 1, ara si ja podien celebrar les dues victòries.

L’equip d’elit femení està imparable, amb 5 victòries de 5 partits estan al capdavant de la classificació, allunyant-se cada jornada més de tots els rivals. Tots excepte del segon classificat, l’SAB Tucans Asme, que només a un punt de les rubinenques voldrà plantar cara a les actuals campiones d’Europa el pròxim dissabte, en el que serà un dels partits més emocionants de la temporada.

Ara toca viatjar cap a Gran Canària, on en un intel·ligent partit, els nois s’han endut la victòria per 1 a 4. Aquest matx també comptava amb dos exjugadors del Cent Patins, com la setmana passada. En aquest, Michal Simo i Edu Requena no han pogut fer res davant el gran partit que ha plantejat el Rubí, aprofitant molt bé les superioritats i sent molt seriosos en defensa. Amb aquesta victòria, l’equip es manté a mitja taula, però agafa un cop de moral molt important pel que queda de lliga.

Comentaris

comentaris