Doble victòria del juvenil Black

Jujol 2 – Cent Patins Black 6

Igualada 0 –  Cent Patins Black 6

El juvenil Black va fer un pas de gegant de cara a aconseguir el liderat de la fase regular de la seva categoria després de saldar amb victòria els dos enfrontaments que tenia pel davant, sobretot en la seva visita a Sant Joan Despí on s’enfrontava al seu rival directe.

Precisament, amb el sempre complicadíssim Jujol, vam començar la jornada del cap de setmana en un partit que va acabar amb victòria per 2 a 6 però que va ser més complicat de superar del que en un principi pugui reflectir el marcador.  Els Jokers es va avançar a l’inici del partit, però ràpidament es va poder empatar i pocs minuts després, els nois d’en Markus, amb un joc seriós que van saber mantenir durant tot l’enfrontament, van aconseguir fer un parell de gols més que ens enviava al descans amb un esperançador 1 a 3.

A la represa, els local van intentar reduïr distàncies, però davant es van trobar un equip ben posicionat i sobretot un porter, el Pol, que va aturar tot el que li llençaven. A banda de mantenir l’avantatge però, l’equip visitant va seguir fent el seu joc per intentar ampliar el resultat i ho va acabar aconseguint ja que, fins a tres vegades més va poder foradar la portería rival, deixant un 1 a 6 a falta de pocs instants per acabar el partit. Un gol del Jujol a les acaballes, ens deixava el 2 a 6 definitiu.

Després de la gran victòria de dissabte, anavem a Igualada diumenge a enfrontar-nos a un equip sempre incòmode i molt lluitador, del qual no ens podiem refiar gens ja que ens podia fer baixar del núvol en qualsevol moment. De fet, el partit va començar molt igualat i les ocasions rondaven les dues porteries, però poc a poc, el Cent Patins va anar agafant les regnes de l’enfrontament i va començar a desplegar el seu joc de conjunt que habitualment acaba per materialitzar-se en gols, els quals van anar caient a mida que avançaven els minuts. Finalment, es va aconseguir una còmoda victòria per 0 a 6, que encara podia haver estat més àmplia sinó hagués estat per la bona actuació dels porters locals.

Bona feina nois!!

 David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris