Cop dur per l’Elit Masculí del Cent Patins

Aquest cap de setmana, la pista Francesc Calvo rebia als dos equips d’Espanya HC que s’han enfrontat a l’equip d’OR i a l’elit Masculí.

A les sis obrien la jornada els nois de l’Or amb un partit molt emocionant sobretot als minuts finals. El matx començava amb un gol matiné dels visitants, però el Rubí responia ràpidament amb dos gols d’Abdon i un altre de Victor. L’Espanya entrava un altre cop al partit fent el 3 a 2, però els rubinencs tornaven a respondre contundentment amb dos més: un altre de Victor i el que feia el hat-trick d’Abdon. El partit semblava ja encarrilat abans del descans, l’equip estava jugant bé i concedia poques ocasions a l’Espanya.

A la segona part en canvi, el marcador que va arribar a posar-se 6 a 3 a favor, va canviar un obrir i tancar d’ulls a 6 a 6 i el partit tornava un altre cop a estar disputat. Per moments semblava que els mallorquins s’endurien el partit a casa, però un gol de David va donar la victòria final. L’equip, després d’aquest enfrontament, es troba a la meitat de la classificació seguint de molt a prop als rivals directes.

En l’altre partit de la nit, l’Elit Masculí també rebia a l’Espanya, per desgràcia, aquest partit no va ser tan emocionant. L’equip començava perdent només començar, però encara es podia capgirar el marcador. No va ser fins al quart gol visitant, encara en la primera meitat, que es va veure la clara superioritat dels mallorquins. L’Espanya tenia el dia, trobaven espais amb molta facilitat i no fallaven, cada xut era un gol en contra. El Rubí intentava reaccionar, però a cada error el marcador reflectia un gol més a remuntar. 0 a 5 al descans i la segona part no va ser molt diferent. L’Elit va sortir més intens a la segona, però l’Espanya seguia a la seva. Encara que Xavi va marcar l’1 a 6, les expectatives de remuntada eren baixes. Resultat final d’1 a 11. Un cop molt dur que baixa a l’equip fins a la sisena posició a 6 punts del primer classificat, l’Espanya HC.

Comentaris

comentaris