Duel de juvenils en jornada intersetmanal

Cent Patins White 1 – Cent Patins Black 8

Aquest passat dimecres al vespre, en jornada intersetmanal, els nostres juvenils es van enfrontar entre sí en partit de lliga catalana en un ambient molt familiar i de germanor.

Malgrat la lògica es va acabar imposant i els Black van guanyar l’enfrontament, ambdós conjunts ens van deixar bones sensacions de cara a complir els objectus marcats per fer una bona temporada.

El White, un equip en formació però amb força potencial, va donar la cara en tot moment, va crear força ocasions de gol, es va defensar prou bé i ens va demostrar que, treballant de valent de la mà del Xavi Porqueras, pot formar un gran conjunt. De fet, les bones vibracions d’aquest equip es van acabar veient en la celebració del seu gol que va ser el més aplaudit de la nit. Sens dubte, un premi a la tenacitat i l’esforç que van fer.

El Black per la seva banda, un equip més fet i molta qualitat individual, va fer un partit bastant seriós i sense massa errades. Els nois d’en Markus van treballar molt bé el joc de conjunt i ens van regalar molts minuts de bon hockey. Si s’ho proposen, poden fer una temporada brillant.

Felicitats a tots!!

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris