Bon inici de temporada pels equips nacionals

Aquest passat cap de setmana, la pista Francesc Calvo estrenat la temporada amb una triple dosi d’hoquei. L’equip Or, l’Elit femení i l’Elit masculí s’han enfrontat tots tres contra els equips Madrilenys de Tres Cantos, en una jornada on s’han presentat les noves plantilles dels equips que afronten aquest any amb notables canvis. El dissabte, un renovat equip Or, amb l’estrena de Markus Pippo com a entrenador i quatre nous jugadors que pugen de categories inferiors, buscava trobar el seu nou estil per defensar el títol de l’any passat. El partit no va començar de la millor manera, ja que un gol del Tres Cantos als pocs minuts va baixar l’alta moral amb què l’equip havia sortit a pista. Abans que es pogués reaccionar ja anaven dos assota en el marcador. A la segona part es va veure una millora del joc col·lectiu, i va arribar el gol local. Semblava que l’empat arribaria en qualsevol moment però en un ràpid contraatac dels visitants l’1 a 3 es reflectia al marcador. L’equip no va baixar els braços en cap moment i a minuts del final va marcar el definitiu 2 a 3. Encara queda molt de treball en aquest nou equip, però el potencial està clar. El pes del campionat passat preveu una temporada molt més dura per als homes de Markus, ara són la diana de la resta d’equips de la lliga.

Just després era el torn de les noies, que també han tingut un grapat d’altes i baixes a la plantilla aquest estiu, i que el dissabte van estrenar tres nous fixatges en el que ha sigut la repetició de la final de la copa del Rei de l’any passat. En aquest partit s’ha demostrat que malgrat els moviments al vestuari, aquest equip torna a optar a tot. Al cap de pocs segons ja anaven 1 a 0 i després d’una gran primera part el marcador reflectia un contundent 3 a 0. Les Madrilenyes es van aprofitar d’un moment de distracció al començament de la segona part i el van aprofitar, però això va ser tot. El resultat final va ser de 4 a 1 amb un gol local als últims segons del matx. L’equip ara dirigit per Xavi Porqueras, il·lusiona una temporada més amb el seu alt nivell de joc.

Finalment tocava l’estrena de l’Elit masculí que també s’enfrontava a l’Elit de Tres Cantos. Un partit intens on també s’ha aprofitat per provar els nous fitxatges, que també han sigut notables a l’equip sènior. El matx ha començat de cara pels rubinencs, on després d’unes quantes faltes i interrupcions del joc normal, s’han posat per davant del marcador. L’equip ha demostrat un nivell sòlid i estable que els ha permès anar-se 2 a 0 al descans. A la segona part hi ha hagut una pujada d’intensitat per part dels dos equips, però sempre amb els locals mantenint el control del joc. El marcador final ha sigut de 5 a 2.

Aquesta triple primera jornada ha servit per comprovar que els equips nacionals del club segueix a un alt nivell gràcies a les grans incorporacions que s’han realitzat aquest estiu.

Comentaris

comentaris