Comencem la nova temporada!

El dilluns 4 de setembre començarem els entrenaments de la temporada 2017/2018. La mateixa setmana s’iniciaran les classes de patinatge per adults. L’activitat escolar començarà el 2 d’octubre quan s’espera que comencin les activitats extraescolars a les escoles de Rubí.

Pel que fa a activitat federada, aquesta temporada comptarem amb 13 equips, 9 de base i 4 sènior, i competirem de nou a totes les categories de la Lliga Catalana i també a 5 competicions nacionals: Lliga Nacional Aleví, Lliga Nacional Infantil, Lliga Or masculina, Lliga Elit Femenina i Lliga Elit Masculina.

El Xavi Porqueras liderarà el projecte com a Director Esportiu amb un equip d’entrenadors format per l’Ainhoa Merino i les incorporacions de Lluis Torres i el finlandès Markus Piippo. En Xavi s’encarregarà de la direcció esportiva, dels equips Elit i d’altres equips a la base. El Lluis Torres tornarà al grup d’entrenadors per encarregar-se del Júnior i de les tecnificacions des de Benjamí fins Juvenil. En Markus Piippo, ex-entrenador de CPILC amb gran experiència sobre rodes s’encarregarà de l’equip Masculí Or, d’equips base i d’entrenament de porters. L’Ainhoa continuarà treballant amb els més petits de la base on la temporada anterior va fer una magnifica tasca.

L’activitat de patinatge d’adults continuarà una temporada més. El club continuarà apostant per l’activitat mantenint els dos dies d’activitat (dimarts i divendres) amb una hora de pista a Francesc Calvo els divendres. L’Ainhoa seguirà al capdavant del projecte despr+es de l’èxit de la campanya anterior.

Aquesta temporada s’espera un augment de participació en les activitats extraescolars desprès de la campanya de promoció del passat abril i maig a 8 escoles de Rubí. Durant el mes de setembre continuarem treballant en la promoció per començar amb garanties a l’octubre i tenir una bona Lliga Escolar aquesta temporada.

A continuació us deixem els horaris de la temporada 2017/2018:

Durant les primeres dues setmanes es realitzarà la confecció d’equips en les categories amb més d’un equip (White i Black).

IMPORTANT PER JUVENILS: Fins que els equips no estiguin definits, els Juvenils entrenaran dilluns en l’horari de “Juvenil Black / Júnior” i dimecres en l’horari de “Juvenil White / Juvenil Black”.

Més informació sobre el calendari d’esdeveniments de la temporada 2017/2018.

Comentaris

comentaris