L’Aleví classificat per al Campionat d’Espanya

L’equip aleví del HCR Cent Patins s’ha classificat per al campionat d’Espanya després de guanyar la fase prèvia disputada aquest cap de setmana a Oropesa del Mar.

El gol d’or encaixat a la final del campionat català els va enviar al purgatori de la fase prèvia, on l’equip va expiar els seus pecats i, aconseguint tres victòries en tres partits, va certificar el seu passe al campionat estatal.

L’expedició espartana va anar per feina a la “Ciudad de las vacaciones” i va demostrar, des del primer partit, que no havia anat a relaxar-se ni a millorar el seu bronzejat.

El Lostregos Lucus va ser el primer rival al partit disputat divendres matí al Palau D’Or. Tres gols quan encara no havien transcorregut els primers tres minuts de joc, aconseguits pel Pau, el Sergi i l’Iker, van encarrilar el partit i van permetre als jugadors dirigits en aquesta ocasió pel “Boss” Michal Simo, desplegar un joc ràpid i de molta combinació, que va deixar molt bones sensacions als presents. La primera part va acabar 0-4 després d’un gol de l’Okai.

A la segona part va seguir la mateixa tònica de joc i al cap de dos minuts, l’Iker, després d’una assistència del Marc, va marcar el cinquè gol. Dos minuts després el Bern va fer pujar el sisè gol, el primer de la sèrie de tres consecutius que va fer al partit i que deixava un clar 0-8 al marcador. Quan faltaven 6 minuts per al final els gallecs va aconseguir batre la Berta, deixant el marcador en el definitiu 1-8 final. Sensacions de feina feta i que l’equip estava endollat.

Dissabte matí tocava jugar contra Metropolitano HC, que havia perdut el seu primer partit i necessitava imperiosament la victòria per continuar viu a la competició.

Els rubinencs van sortir a intentar resoldre per la via ràpida. Al cap de dos minuts, el Bern, assistit per l’Okai, aconseguia el primer gol. Tot i això, l’equip no tenia la mateixa facilitat anotadora del dia anterior i fins al minut 9, l’Okai no aconseguia fer el segon. Els bascos no donaven el seu braç a tòrçer i al minut 14 posaven el 2-1 al marcador. Ràpidament el Bern tornava a marcar, però en menys d’un minut, el Metro tornava a escorçar diferències i s’arribava a la mitja part amb el resultat de 3-2. A la represa, un ràpid gol del Bern eixamplava les diferències, que ell mateix, set minuts després, s’encarregava d’ampliar. Amb el 5-2 al marcador, l’equip va recuperar el seu encert golejador i com la gota malaia, els gols van anant caient consecutivament, aconseguits per diferents jugadors; Sergi, Pau, Alejandro, Iker i l’Albert, el que dona fe del joc d’equip practicat. Al final, un contundent 10-2 que deixava les espases en alt per al partit de la tarda.

Després de recuperar forces degustant la sempre exquisida gastronomia de la regió valenciana i d’una migdiada reparadora, els nostres espartans afrontaven el partit de la tarda amb el repte de deixar sentenciada la classificació contra l’altre equip invicte del grup, el CPH Skulls d’Almàssera. El Nacho va plantejar el partit com una final, conscient que el diumenge el volíem dedicar al turisme i no a jugar un partit que en aquell hipotètic cas, seria a cara o creu.

El partit va començar amb un gran ambient a les grades i amb dues aficions rivalitzant en els seus càntics d’ànims. Gràcies a la impagable col.laboració de l’equip juvenil rubinenc i les seves famílies, vàrem aconseguir anivellar el nivell de decibels amb els de la banda taronja.

A la pista, el partit va començar frenètic i amb atacs constans dels dos equips cap a les porteries. Amb el nostre joc col·lectiu i la intensitat defensiva aportada, es va contrarestar el joc més directe dels Skulls, que intentaven de totes totes avançar-se al marcador. No obstant això, Berta i la resta de jugadors van tancar la nostra porteria amb pany i forrellat. Al minut 10, el Bern, assistit per l’Okai, va aconseguir obrir la llauna i posar l’1-0 al marcador. Tres minuts després, justament a continuación d’un temps mort rubinenc, el Bern, assistit pel Pau, marcava el segon i, quan faltaven 23 segons per la mitja part, el Pau, aprofitant un power, deixava al marcador el tranquil·litzador 3-0 amb el que s’arribava al descans. A la represa, els hortenses van sortir per totes, i ràpidament van aconseguir marcar i pujar una mica més la intensitat del partit. Va ser un constant estira i arronsa en què cap dels dos equips afluixava, uns buscant la remuntada i els altres sentenciar el partit. Al minut 14, el Bern, assistit per l’Okai, va marcar el 4-1 que ens donava marge per jugar una mica més tranquils, però 4 minuts després, els d’Almàssera van tornar a marcar i a convertir el partit novament en no apte per a cardíacs. Els nostres, però, van saber gestionar el partit i l’avantatge al marcador, per no haver de patir en excés. A falta de 2:31, el Bern, màxim golejador i MVP del torneig, va tornar a lluir-se i marcava el 5-2. Els últims segons van ser ja més tranquils i fins i tot, l’Okai, va aconseguir marcar, quan faltaven 24 segons, el definitiu 6-2 que certificava la victòria i la plaça per al campionat d’Espanya.

Els números demostren que en aquest torneig, els rubinencs han estat a un nivell molt alt. A nivell col·lectiu, amb tres victòries en tres partits, equip menys golejat, segon equip més golejador i primer en diferencia de gols a favor i en contra. En pla individual, tots els jugadors han estat espectaculars, però menció especial a la portera menys golejada a Oropesa, la Berta i al màxim golejador, el Bern.

A partir de demà mateix, l’equip torna als entrenaments i a preparar el gran repte del Campionat d’Espanya Aleví, que es disputarà a Valladolid el pròxim mes de Juny, on ens esperen els millors equips de la categoria i on tant de bo es pugui repetir aquest fantàstic cap de setmana, ple d’alegries i emocions, amb aquesta petita família espartana.

Comentaris

comentaris